Home Referenties Foto's Werkwijze Producten Bestellen Contact
Cairbon Basis Set
Cairbon Reis Set
Cairbon Start Set
Cairbon Mini Set
CB 33 Lakverzegeling
CB 44 Glasverzegeling
CB 55 Velgenreiniger
CB 66 Hoogglansreiniger
CB 77 Insectenverwijderaar
CB 88 Ruitenreiniger
CB 99 Cockpitspray
Cairbon Doeken

De Cairbon onderhoudsmiddelen worden al door vele bedrijven en particulieren gebruikt, hieronder een aantal van onze klanten.

de Club van DeLorean bezitters

Tijdens het Nationale Oldtimer Evenement op 26 oktober 2010 op Circuit park Zandvoort werd het eerste contact gelegd met een van de leden van de DeLorean club. Hij vertelde nog steeds geen geschikt ‘poets’middel voor de roest-vrij-stalen auto’s gevonden te hebben. Een eerste demonstratie met Cairbon was verbazend! Slechts met een paar handelingen en een heel klein beetje Cairbon CB66 was er al een enorm resultaat zichtbaar. Cairbon CB66 is het middel om deze schitterende DeLorean automobielen mooi te houden.

Wij zijn van mening dat de volgende werkwijze de juiste is voor uw DeLorean; Reinigen (schuren) met Scotch-brite, dit is een soort schuur sponsje. Dan direct daarna reinigen met Cairbon CB33 en na-reinigen met Cairbon CB66. De CB33 zorgt direct voor een goede beschermlaag die bestaat uit Teflon, nareinigen met de CB66 zorgt voor een nog diepere glans. Uit ervaring blijkt dat hoe vaker u de CB66 gebruikt hoe eenvoudiger en sneller de behandeling wordt en hoe beter het resultaat. Na iedere rit even nalopen met Cairbon CB66 (u heeft hier slechts 10 minuten voor nodig!) geeft een enorm mooi resultaat voor de lange duur. Uw automobiel zal niet meer dof worden!

Als u erg opziet tegen de eerste behandeling met Cairbon CB33 dan doen wij dit graag voor u in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij zullen u dan alles over de Cairbon produkten uitleggen en adviseren hoe u de rest van de auto zoals interieur en ruiten kunt reinigen, onderhouden en beschermen.

Kijk op de site naar de andere produkten van Cairbon en bel gerust voor advies en mogelijkheden.

Jachtwerf Klaassen Super Van Craft

Een intensieve Cairbon voorbehandeling is zeer geschikt voor de schitterende luxe jachten van Super Van Craft. Het geeft u daarna de mogelijkheid om in een zeer korte tijd zonder inspanning uw schip glanzend schoon te houden. Onze intensieve behandeling blijft gegarandeerd een jaar zitten maar als u zelf uw schip regelmatig nareinigt met Cairbon CB66 dan zult u er nog veel langer plezier van hebben. De ruiten van uw schip behandelen wij met Cairbon CB44 waardoor uw zicht optimaal blijft en u uw ruitenwissers nauwelijks meer nodig heeft. In overleg bepalen wij dan wanneer uw schip voor een nieuwe intensieve behandeling door ons gereinigd wordt. Cairbon is zoutwater bestendig, geeft een zeer goede bescherming tegen vuil en geeft een mooie diepe glans zoals de lak hoort te doen nadat hij bij de Scheeps werf van Klaassen Jachtbouw wegvaart!

Met de Cairbon basis-set die wij u meegeven nadat wij zelf de intensieve behandeling hebben uitgevoerd kunt u zelf het schip helemaal bijhouden. Met Cairbon CB66 reinigt u de lak, chroom, kunststof enz. Voor de ruiten gebruikt u Cairbon CB88.

Mark2events - business events met classic cars

Wij organiseren rally’s en verhuren Classic Cars voor bedrijfsevenementen. In de maanden augustus en oktober hebben wij het erg druk hiermee. Als we drie dagen achter elkaar een rally hebben georganiseerd hebben we eigenlijk geen tijd om de auto’s te wassen tussendoor. We kunnen de auto’s niet ongewassen de volgende dag inzetten dus vaak wordt dat nachtwerk. Sinds we Cairbon zijn gaan gebruiken behoort dit tot het verleden! We hebben de auto’s allemaal eerst intensief gereinigd met Cairbon CB33 en houden ze nu bij met Cairbon CB66. Het kost ons nu ongeveer 10 minuten per auto om ze weer netjes te maken na de rally en ze staan er ook veel mooier bij! We hoeven ze niet meer met water en zeep te wassen en de mooie diepe glans van de lak is weer helemaal terug. Hoe vaker we de auto ‘wassen’ (met Cairbon CB66) hoe mooier ze worden.
We hebben veel Engelse auto’s en die hebben vaak zeer slechte ruitenwissers waar de mensen vaak over klagen. Ook dit probleem is uit de wereld want na de behandeling van de ruiten met Cairbon CB44 hebben we de ruitenwissers bijna niet meer nodig. Het schoonmaken van de ruiten is ook veel eenvoudiger geworden, slechts een paar minuten hebben we nodig en geen strepen of kringen meer. Wij zijn erg blij met dit produkt en blijven het zeker gebruiken. We willen het collega bedrijven graag aanbevelen!

Fokkens bv automobiel restaurateurs

Fokkens bv Automobiel restaurateurs is een restauratie-bedrijf gespecialiseerd in de restauratie, onderhoud en reparatie van voornamelijk Engelse merken. Als wij een auto afleveren willen we graag dat hij er weer helemaal netjes en schoon bijstaat. Het kost ons veel tijd en vaak veel moeite om lichte lakbeschadigingen weg te poetsen. Na een ‘grote beurt’ met Cairbon is het veel eenvoudiger! Door de beschermende laag van Cairbon hebben veel minder te maken met die lichte krassen en bovendien pakt er geen vuil meer op de teflon laag. We leveren nu elke auto af met een ‘was’beurt met Cairbon CB66 en als de klant er prijs op stelt behandelen wij de auto wat uitgebreider met Cairbon CB33. De auto kan dan zo de winterstalling in en blijft mooi en netjes. De produkten van Cairbon om het interieur te reinigen en beschermen werken ook buitengewoon goed!