Home Referenties Foto's Werkwijze Producten Bestellen Contact
Cairbon Basis Set
Cairbon Reis Set
Cairbon Start Set
Cairbon Mini Set
CB 33 Lakverzegeling
CB 44 Glasverzegeling
CB 55 Velgenreiniger
CB 66 Hoogglansreiniger
CB 77 Insectenverwijderaar
CB 88 Ruitenreiniger
CB 99 Cockpitspray
Cairbon Doeken
Werkwijze

Verwijder insecten met CB 77 Insectenverwijderaar

Wij raden u aan alvorens reiniging met de hoogglansreiniger of ruitenreiniger, de gedroogde resten van insecten te verwijderen met CB 77 Insectenverwijderaar. Dit met behulp van de CAIRBON-badstof doek (oranje).

Toepassing CB 66 Hoogglansreiniger

Zonder vooraf de auto met water en zeep te hebben gewassen, de auto inspuiten met CB 66 Hoogglansreiniger, en tegelijkertijd inwrijven met de CAIRBON-badstof doek (donkerblauw). Doe dit bij normale temperatuur, niet in de zon en zonder veel krachtsinspanning.

Tot slot kunt u bij normale vervuiling CB 66 Hoogglansreiniger ook gebruiken op de velgen van uw auto, echter bij extreme vervuiling is het zinvol deze eerst voor te behandelen met CB 55 Velgenreiniger.

Met de de CAIRBON CB 68 lichte doek glijd u moeiteloos over de gereinigde oppervlakken, en voorziet u de lak van een onmiddelijke en langdurige diep glans. Wrijf licht met de kortpolige kant van de doek over de behandelde onderdelen, de diepe glans wordt nu nog intenser.

WAARSCHUWING! Laat de doeken niet op de grond vallen! Bij twijfel gebruik een nieuwe doek!

Nadat u uw auto een aantal keren op deze manier gereinigd hebt kunt u een stap verder gaan door middel van Lakverzegeling. Na deze uitgebreide behandeling in de werkplaats van CAIRBON Nederland blijft uw auto nog langer schoon, en wordt het 'na-reinigen' met CB 66 Hoogglansreiniger nog eenvoudiger. U heeft minder product nodig en de reiniging zal steeds vlotter verlopen.

Vraag naar de mogelijkheden!

Glazenwassen met CB 88 Ruitenreiniger

Reinig de ruiten en spiegels van het voertuig als laatste. Spray de ruitenreiniger CB 88 dun op de te behandelen oppervlak en wrijf uit met de CAIRBON Ruitendoek
CB 89. Dezelfde aanpak geldt voor de binnenkant van de ruiten en het glazen schuifdak!

Tips voor het reinigen van de CAIRBON doeken

De CAIRBON doeken zijn allemaal wasbaar op 60 graden in de wasmachine. Er vuile doeken eerst uitspoelen met de hand, daarna wassen in de machine. Het gebruik van een droogtrommel wordt afgeraden.

PRIJSBEREKENING

Een normale vervuilde auto reinigt en polijst u in 30 tot 40 minuten met een gemiddelde kostprijs van ca. € 2,00. Die berekening is eenvoudig:

Product Verbruik Prijs
CB 66 Hoogglansreiniger ca 40 ml. € 1,35
CB 88 Ruitenreiniger ca 10 ml. € 0,30
CAIRBON Basisset doeken in verhouding € 0,25

Subtotaal € 1,90

Vermeerderd met de kosten voor het wassen van de CAIRBON doeken komt het totaal op € 2,00!

Bovendien, u spaart tijd en kosten door nooit meer naar een carwash te hoeven. Een sensationeel resultaat voor een sensationele prijs!